Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


KENNISBANK

Bent u op zoek naar een alternatief voor het kopen of huren van een bedrijfsloods? Lees meer over een entresolvloer als alternatief!

Alternatieven bedrijfsloods >>

Een tussenvloer, ook wel entresolvloer genoemd, van Profielnorm vergroot niet alleen het vloeroppervlak van uw bedrijfshal, u hoeft ook niet op zoek naar een grotere bedrijfsruimte.

Tussenvloer >>

Een bedrijfshal kan aanzienlijk vergroot worden met een verdiepingsvloer van Profielnorm. Lees meer over onze verdiepingsvloeren.

Verdiepingsvloer >>

Een nieuwe entresolvloer kost ongeveer 80 euro (excl. btw) per vierkante meter. Lees meer over de mogelijkheden bij Profielnorm.

Entresolvloer: prijzen en kosten >>

Bent u tevreden met uw huidige magazijn, maar is er niet langer genoeg ruimte? Laat dan uw magazijn vergroten! Wij geven vijf tips.

Magazijn vergroten >>

Uw magazijn of loods vergroten? Met een tussenvloer van Profielnorm verdubbelt u het vloeroppervlak.

Tussenvloer laten maken >>

Een tussenvloer in uw magazijn of loods nodig? Vraag een op maat gemaakte offerte aan of neem contact op met een van onze werknemers.

Tussenvloer bouwen >>

Bereken met behulp van onze online tool eenvoudig de prijs van uw nieuwe entresolvloer. Meer informatie op deze pagina.

Entresolvloer berekenen >>

Iedere entresolvloer heeft een ander draagvermogen. Wat voor uw bedrijfspand het meest geschikt is hangt van uw gebruiksdoel en wensen af.

Draagvermogen entresolvloer >>

Wilt u uw magazijn efficiënter inrichten? Een tussenverdieping maken is een ideale oplossing voor uw magazijn of loods.

Tussenverdieping maken >>

Een mezzanine vloer is een extra verdieping, tussen twee verdiepingen in. Meer over mezzanine betekenis en de mogelijkheden.

Mezzanine vloer >>

Wilt u een verdiepingsvloer in uw loods, bedrijfshal of magazijn? Met een tussenvloer van Profielnorm verdubbelt u het vloeroppervlak van uw bedrijfsruimte.

Verdiepingsvloer loods >>

Uw magazijn efficiënt inrichten? Kom nooit meer ruimte tekort met een tussenvloer van Profielnorm! Verdubbel uw aantal vierkante meters vloeroppervlakte.

Magazijn efficiënt inrichten >>

Te weinig ruimte in uw magazijn? Een tussenvloer in uw magazijn laten bouwen door Profielnorm kan uitkomst bieden.

Tussenvloer magazijn >>

Met een verdiepingsvloer verdubbelt u uw vloeroppervlakte van uw winkel. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Verdiepingsvloer winkel >>

Profielnorm produceert koudgevormde profielen van staal: de basis voor iedere entresolvloer.

Koudgewalste profielen >>

Magazijn inrichten of uitbreiden? Profielnorm geeft je 5 tips voor het optimaal benutten van je magazijn en het zo efficiënt mogelijk inrichten.

Magazijn inrichten >>

Op Marktplaats worden veel gebruikte entresolvloeren aangeboden. Echter, wees voorzichtig met een gebruikte entresolvloer. Lees verder.

Gebruikte entresolvloer >>

Heeft u een prachtige showroom, maar komt u ruimte tekort? Dan is een tussenvloer voor uw showroom een uitstekende oplossing.

Tussenvloer showroom >>

Heeft u een loods, magazijn of showroom in Rotterdam en bent u op zoek naar mogelijkheden om deze te vergroten? Kies voor een entresolvloer in Rotterdam voor uw bedrijfspand.

Entresolvloer Rotterdam >>

Heeft u te weinig ruimte in uw bedrijfspand? Verhuizen in Amsterdam is duur. Een entresolvloer voor uw bedrijfspand is een betaalbare oplossing.

Entresolvloer Amsterdam >>

Wilt u het vloeroppervlak van uw bedrijfsruimte vergroten? Een entresolvloer biedt uitkomst. Meer over entresolvloer België op deze pagina!

Entresolvloer België >>

Ruimte tekort in uw bedrijfshal of magazijn in Utrecht? Verdubbel uw vloeroppervlak met een entresolvloer van Profielnorm. Bereken uw prijs.

Entresolvloer Utrecht >>

Met een entresol kunt u uw vloeroppervlak verdubbelen of zelfs verdrievoudigen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bereken direct de prijs voor uw entresol in Leiden.

Entresol Leiden >>

Meer ruimte nodig in uw magazijn in Groningen? Vergroot uw vloeroppervlak met een entresolvloer van Profielnorm. Een entresolvloer behoudt zijn waarde.

Entresolvloer Groningen >>

Met een entresolvloer kunt u eenvoudig uw vierkante meters uitbreiden. Vergroot uw vloeroppervlak tot wel 4 keer. Ontdek de voordelen en kosten van een entresolvloer in Leeuwarden.

Entresolvloer Leeuwarden >>

Onze entresolvloeren zijn altijd maatwerk. Ze hebben een groot draagvermogen en kunnen grote overspanningen overbruggen. Meer over Entresolvloer Assen!

Entresolvloer Assen >>

Zoekt u een entresolvloer voor uw bedrijfspand in Zwolle? Profielnorm verzorgt het gehele proces voor u!

Entresolvloer Zwolle >>

Column Systeem ® entresolvloeren van Profielnorm bieden ongekende voordelen en kwaliteit. Ontdek meer en vraag een persoonlijke offerte aan.

Column Systeem >>

Op zoek naar een entresolvloer voor uw bedrijfspand in Heerenveen? Profielnorm verzorgt deze op locatie. Geen dure verhuizing of rommelige verbouwing.

Entresolvloer Heerenveen >>

Met een entresolvloer in uw bedrijfspand in Emmen verdubbelt u het aantal beschikbare vierkante meters binnen uw huidige pand: efficiënt en kostenbesparend.

Entresolvloer Emmen >>

Meer opslagruimte of uitbreidingsmogelijkheden met een extra etagevloer van Profielnorm. Diverse mogelijkheden en overal inzetbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Etagevloer >>

Magazijnvloer laten ontwerpen, fabriceren en monteren? Kies voor Profielnorm. Professional en ervaringsdeskundige. Op maat gemaakte magazijnvloeren.

Magazijnvloer >>

Een nieuwe entresolvloer biedt u veel meer voordelen ten opzichte van een tweedehands entresolvloer kopen. Ontdek ze hier.

Entresolvloer tweedehands >>

Een insteekverdieping is dé oplossing als u bedrijfs- of opslagruimte tekort komt bij uw huidige locatie. Niet verhuizen, extra vloer plaatsen!

Insteekverdieping >>

Een tussenverdieping is een verdieping tussen uw begane grond en plafond waarmee u uw beschikbare vierkante meters kunt verdubbelen. Ontdek de vele mogelijkheden.

Tussenverdieping >>

Wat kost een tussenvloer? Bereken de prijs voor uw tussenvloer eenvoudig bij Profielnorm.

Tussenvloer kosten >>

De insteekverdiepingen van Profielnorm zijn uiterst geschikt voor uw magazijn of loods. Ontdek de mogelijkheden.

Insteekverdiepingen >>

Entresolvloer in uw magazijn plaatsen om de bedrijfsoppervlakte (flink) uit te breiden. Lees verder voor de mogelijkheden bij Profielnorm.

Entresolvloer magazijn >>

Laat een verdiepingsvloer in uw magazijn plaatsen en ervaar dubbel vloeroppervlak/opslagruimte. Lees hier verder voor kosten en mogelijkheden.

Verdiepingsvloer magazijn >>

Een etagevloer, ook wel entresolvloer is dé manier om extra ruimte te creëren in uw bedrijfs- of kantoorpand. Etagevloer plaatsen: een ideale oplossing bij ruimtetekort.

Etagevloer plaatsen >>

Ruimte over in uw bedrijfspand en meer binding tussen de bedrijfshal en het kantoor? Kies voor een kantoor entresolvloer van Profielnorm. Lees verder.

Kantoor entresolvloer >>

Ieder bedrijfspand is anders, daarom kunt u bij Profielnorm uw entresolvloer zelf ontwerpen. Meer informatie op deze pagina.

Entresolvloer zelf ontwerpen >>

Bent u op zoek naar een staalconstructie voor uw bedrijfshal? Wij maken entresolvloeren op basis van uw wensen en behoeften. Meer over staalconstructie bedrijfshal.

Staalconstructie bedrijfshal >>

Een gebruikte of nieuwe verdiepingsvloer kopen? Kies voor een nieuwe, op maat gemaakte verdiepingsvloer van Profielnorm

Nieuwe verdiepingsvloer >>

Online zijn er veel mogelijkheden voor een gebruikte entresol, maar is dat wel zo verstandig? Profielnorm geeft u graag advies over de aankoop van een entresol.

Gebruikte entresol >>

De inrichting van uw magazijn is van groot belang voor uw organisatie. Een entresolvloer kan uitkomst bieden voor uw magazijninrichting.

Magazijninrichting >>

Uw bedrijf groeit en de beschikbare ruimte in de bedrijfshal wordt te klein. Wat nu? Ontdek meer over een verdiepingsvloer in uw bedrijfshal.

Verdiepingsvloer bedrijfshal >>

Bent u op zoek naar een manier om meer ruimte te creëren voor uw bedrijf? Profielnorm geeft uw bedrijf meer ruimte met een stalen entresolvloer.

Stalen entresolvloer >>

Entresol maken? Laat het over aan Profielnorm. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren de door u gewenste entresol.

Entresol maken >>

Een insteekvloer is een goede manier om de beschikbare ruimte in uw bedrijfspand optimaal te benutten. Lees meer over een insteekvloer.

Insteekvloer >>

Profielnorm geeft uw bedrijf meer ruimte met een entresol. Wij begrijpen dat de entresol prijs van belang is voor uw keuze. Lees verder en ontdek meer!

Entresol prijs >>

Meer ruimte voor uw bedrijfspand? Ontdek meer over de entresol kosten bij Profielnorm.

Entresol kosten >>

Meer ruimte nodig? Een entresol in uw magazijn kan de perfecte oplossing zijn! Profielnorm helpt u graag verder.

Entresol magazijn >>

Een op maat gemaakte entresol zorgt voor extra vierkante meters en past bij uw bedrijf. Ontdek de mogelijkheden.

Entresol >>

Een staalconstructie op maat laten maken? Profielnorm is gespecialiseerd in op maat gemaakte staalconstructies voor entresolvloeren.

Staalconstructie op maat >>

Een verdiepingsvloer kopen? Wij geven u graag meer informatie over verdiepingsvloeren. Ontdek meer over de mogelijkheden en voordelen.

Verdiepingsvloer kopen >>

Benieuwd naar de staalconstructie van een verdiepingsvloer? Profielnorm maakt de stalen verdiepingsvloeren geheel op maat en op basis van uw wensen.

Staalconstructie verdiepingsvloer >>

Bent u op zoek naar een manier om meer ruimte te creëren in uw bedrijfspand? Een entresolvloer in 4 stappen bij Profielnorm.

Stappenplan entresolvloer >>

Bent u benieuwd hoe u de ruimte in uw warehouse zo optimaal mogelijk kunt benutten? Profielnorm geeft u 5 tips voor warehouse inrichting.

Warehouse inrichting >>

Tijd om de beschikbare ruimte in uw bedrijfspand te vergroten. Gaat u een nieuwe of gebruikte entresolvloer kopen? Profielnorm geeft advies.

Nieuwe of gebruikte entresolvloer kopen >>

Bent u op zoek naar een manier om meer ruimte in uw bedrijfspand te creëren? Laat een entresol bouwen over aan Profielnorm.

Entresol bouwen >>

Tussenvloeren zorgen ervoor dat u het vloeroppervlak van uw bedrijf eenvoudig kunt vergroten. Meer over de tussenvloeren van Profielnorm.

Tussenvloeren >>

Benieuwd waarom u zou kiezen voor een tussenvloer in plaats van verhuizen of verbouwen? Op deze pagina leest u 5 voordelen van een tussenvloer.

Voordelen van een tussenvloer >>

Uw ruimte optimaal benutten? Profielnorm helpt u met een entresolvloer in Antwerpen en omgeving!

Entresolvloer in Antwerpen >>

Een verdiepingsvloer is een ideale oplossing om de ruimte van uw bedrijfspand te vergroten. Ontdek meer over de kosten van een verdiepingsvloer.

Kosten verdiepingsvloer >>

Een stalen verdiepingsvloer? Profielnorm geeft u meer informatie over de vele mogelijkheden!

Stalen verdiepingsvloer >>

Benieuwd naar een entresolvloer prijs? Profielnorm geeft u een scherpe prijs voor een nieuwe entresolvloer!

Entresolvloer prijs >>

Mezzanine betekenis: meer hierover en de mogelijkheden bij Profielnorm.

Mezzanine betekenis >>

Profielnorm is een toonaangevende Europese fabrikant van entresolvloeren. Wij maken uw entresolvloer op maat!

Entresolvloer op maat >>

Profielnorm is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en monteren van entresolvloeren. Wij verzorgen uw entresolvloer Zeeland!

Entresolvloer Zeeland >>

Wilt u graag uw entresolvloer uitbreiden? Dat kan bij Profielnorm. Wij hebben oneindig veel mogelijkheden om uw entresolvloer uit te breiden.

Entresolvloer uitbreiden >>

Een verdiepingsvloer maken om uw bedrijfsruimte optimaal te benutten? Profielnorm helpt u graag verder!

Verdiepingsvloer maken >>

Profielnorm is een toonaangevende Europese fabrikant van mezzanines. Wij verzorgen de door u gewenste mezzanine!

Mezzanines >>

Op zoek naar een entresolvloer met meerdere verdiepingen? Neem contact op met Profielnorm!

Entresolvloer met meerdere verdiepingen >>

Profielnorm helpt u bij een entresolvloer samenstellen. Ontdek de mogelijkheden!

Entresolvloer samenstellen >>

Uw showroom vergroten of efficiënter inrichten? Ontdek de mogelijkheden van Profielnorm.

Showroom vergroten >>

De vloerbelasting van een entresolvloer: wat heeft u nodig? Profielnorm helpt u gedurende het hele proces!

Vloerbelasting van een entresolvloer >>

Wat is een entresolvloer? Op deze vraag geeft Profielnorm als marktleider in Europa u graag antwoord!

Wat is een entresolvloer? >>

Profielnorm is marktleider in entresolvloeren in Europa. Ontdek hier 5 voordelen van een entresolvloer!

5 voordelen van een entresolvloer >>

Tussenverdieping van staal gezocht? Kies voor Profielnorm. Terugverdientijd is één jaar. Vanaf €60 per m2. Vandaag een offerte? Bereken uw prijs online.

Tussenverdieping staal >>

Verdiepingsvloeren bieden een ideale uitkomst bij ruimtegebrek. Uitbreiding van huidige locatie tegen geringe kosten en met weinig gedoe. Hoe? Lees verder!

Verdiepingsvloeren >>

Tussenvloer uitbreiden met een trap, extra leuning of nog een extra tussenvloer er bovenop? Dat kan bij Profielnorm! Lees meer over de mogelijkheden.

Tussenvloer uitbreiden >>

Wilt u een entresolvloer in uw hal laten plaatsen? Profielnorm verzorgt het hele proces!

Entresolvloer hal >>

Koudgevormde staalconstructie uit eigen productie vormen de dragende kracht van de Column® entresolvloeren!

Staalconstructie >>

Volgens gecertificeerd productieproces levert Profielnorm koudgevormde C+, Sigma+ en I+ profielen voor entresolvloeren.

Profielen >>

Diverse soorten spaanplaten conform Europese normen: vloerafwerking van een entresolvloer naar uw wens!

Vloerafwerking >>

Palletverwerking voor uw entresolvloer bij Profielnorm: palletopzetplaats, kantelhek of klaphek.

Palletverwerking >>

Stalen trappen en leuningwerk voor uw entresolvloer: standaard of kindvriendelijk.

Trap en leuningwerk >>

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op