Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Magazijnvloer kopen | Op maat en met CE-certificering

Magazijnvloer kopen? Laat er een ontwerpen, fabriceren en monteren door Profielnorm. Professional en ervaringsdeskundige in op maat gemaakte entresolvloeren. We zetten voordelen overzichtelijk neer. Zo weet u waar u aan toe bent als u kiest voor een tussenverdieping van Profielnorm. Een magazijnvloer is namelijk uiterst handig voor het creëren van extra ruimte voor bijvoorbeeld opslag. En waarom u voor Profielnorm moet kiezen, dat leggen we graag uit.
 

Magazijnvloer van Profielnorm


Een magazijnvloer van Profielnorm is CE-gecertificeerd. We werken met een gecertificeerd productieproces. Zo garanderen we ten alle tijden uw én onze veiligheid. Uw tussenverdieping kunt u bij ons laten ontwerpen in 3D. U kunt daarbij kiezen uit een breed assortiment mogelijkheden. Zo hebben we kolomroosters tot 18 meter en kunnen de vloeren een belasting aan van 4.000 kg/m2. Het koudgevormde systeem is ontworpen en doorontwikkeld in onze eigen fabriek.

Hoe het uiteindelijke resultaat wordt, is afhankelijk van de afwerking. Deze kunt u zelf samenstellen. Zo kunt u kiezen uit een RAL-kleur van hoogwaardige kwaliteit. Installatie kan worden verzorgd door het vakkundige team van Profielnorm. Uw project is in veilige handen bij onze ervaren medewerkers.

Een op maat gemaakte magazijnvloer van Profielnorm

Zelfvoorzienend productieproces


Zelfvoorzienende productie is de kern van de visie van Profielnorm voor het produceren van een magazijnvloer. Als onderdeel van PRN Group onderhoudt Profielnorm de eigen productie van een breed scala aan koudgevormde profielen op diverse rolvormlijnen. Dit stelt ons in staat om de optimale oplossing te bieden qua zowel kosten als concept. Daarnaast hebben we ook een aparte werkplaats voor het behandelen van warmgewalst staal, inclusief boor-, snij- en ponslijnen en aangepast lasrobots. Op deze manier verandert Profielnorm ruw staal in magazijnvloeren op maat.
 

5 redenen om voor Profielnorm te kiezen


Waarom u uw magazijnvloer bij Profielnorm moet laten produceren, hebben we eigenlijk al genoemd. We hebben nog een aantal voordelen verzameld. Een entresolvloer is een betaalbare, effectieve oplossing om extra ruimte te creëren. U verdubbelt eenvoudig en snel het vloeroppervlak van uw magazijn, winkel, showroom of opslagruimte. Onze verdiepingsvloeren zijn van bewezen kwaliteit en zijn een waardeverhogende investering voor uw pand. Daarnaast is een entresolvloer net zo makkelijk te monteren als te demonteren. Tijdelijk opslaan is dus geen probleem. Net zoals doorverkopen. Er is namelijk voldoende vraag naar de interessante, handige oplossingen.
  • Gratis structurele berekening en gratis site-onderzoek
  • Altijd een CE-gecertificeerde magazijnvloer
  • Installatie door ons eigen ervaren team
  • Hoogwaardige poederafwerking in een RAL-kleur naar keuze
  • Kolomroosters tot 18 meter en belastbaar tot 4.000 kg/m2

Vrijblijvende offerte binnen 24 uur


Wilt u meer weten over een magazijnvloer van Profielnorm? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen je graag verder bij het vinden van een oplossing. Wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Gebruik dan onze online rekenmachine. Vul de benodigde gegevens in en ontvang binnen 24 uur een offerte.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op