Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Vergroot het vloeroppervlak van uw bedrijfshal met een tussenvloer

Een tussenvloer, ook wel entresolvloer genoemd, van Profielnorm vergroot niet alleen het vloeroppervlak van uw bedrijfshal, u hoeft ook niet op zoek naar een grotere bedrijfsruimte. Een tussenvloer is dus een investering, maar het scheelt op de langere termijn een grote som. Om te berekenen wat een tussenvloer voor uw bedrijfspand zou kosten hebben we een handige rekenhulp.
 

Wat is een tussenvloer?


Een tussenvloer is een zelfdragende constructie boven het vloeroppervlak van een bedrijfshal of magazijn. Bij Profielnorm kunnen we entresolvloeren leveren met een oppervlak van tien tot honderdduizend vierkante meter. Op deze manier creëert u extra ruimte in uw pand of loods. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld niet te verhuizen van uw locatie. Iets wat voor veel klanten, leveranciers en andere bezoekers als vertrouwd en prettig wordt ervaren.

Een tussenvloer van Profielnorm voor uw bedrijfshal

Wat kost een tussenvloer?


Regelmatig krijgen we de vraag: hoeveel kost een tussenvloer? We hebben daarom een calculator gemaakt, zodat u zelf in drie stappen eenvoudig kunt berekenen hoeveel een tussenvloer kost voor uw bedrijfspand. Een tussenvloer kost vanaf 80 euro per vierkante meter, exclusief btw, bij Profielnorm. De uiteindelijke prijs is op basis van uw wensen en behoeften. Deze prijs is op basis van economische rasters en zonder eventuele accessoires en andere extra opties.

Wist u dat Profielnorm een eigen montageteam heeft? Onze tussenvloeren worden als een bouwpakket bij u afgeleverd, dus u kunt er ook voor kiezen om de tussenvloer zelf te monteren. Ons eigen vakteam kan echter terugvallen op jaren kennis en ervaring. Een tussenvloer monteren is voor hen een snel geklaarde klus. Doordat de tussenvloeren makkelijk te (de)monteren zijn, kunt u een entresol in de toekomst eenvoudig verplaatsen of doorverkopen aan een ander bedrijf.
 

Waarom een tussenvloer van Profielnorm?


Tussenvloeren ontwerpen, maken en monteren is de belangrijkste kernactiviteit van Profielnorm. Ons unieke Column®-systeem wordt in duizenden industriehallen, showrooms, bedrijfsunits en dc's gebruikt. Daarnaast zijn onze verdiepingsvloeren voorzien van het CE-label. We leveren altijd maatwerk. Zo wordt iedere millimeter optimaal benut.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op