Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Poedercoating van entresolvloeren bij Profielnorm

Technologisch leider

Profielnorm is technologisch leider op het gebied van entresolvloeren. Ons eigen Research & Development team is continu bezig met productinnovaties en technologische ontwikkelingen.

Innovatie
Research & Development

Profielnorm is technologisch leider op het gebied van entresolvloeren. Ons eigen Research & Development team is continu bezig met productinnovaties en technologische ontwikkelingen. Het is van belang dat ons product up-to-date blijft en wij u de mogelijkheid bieden om nieuwe technologieën en ontwikkelingen toe te passen op uw nieuwe entresolvloer. Daarnaast optimaliseren wij onze processen om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn.
 

Ontmoet ons Research & Development team


Dagelijks is ons Research & Development team bezig met het verder ontwikkelen van onze entresolvloeren. Wilt u graag meer weten? Neem gerust contact op met onze experts voor meer informatie.
 

Productinnovaties voor entresolvloeren


Profielnorm levert altijd maatwerk. Al onze entresolvloeren worden op maat gemaakt, u kunt uw eigen entresolvloer helemaal naar wens samenstellen. Om u optimaal de kunnen bedienen werkt ons Research & Development team aan productinnovaties voor onze entresolvloeren. Een van onze nieuwste en onlangs geïntroduceerde productinnovatie is de mogelijkheid om LED verlichting in het leuningwerk toe te voegen. Een unieke toevoeging voor uw entresolvloer die u meerdere voordelen kan bieden. Denk aan een luxe uitstraling in uw bedrijfspand, herkenbaarheid, sfeer en extra veiligheid dankzij deze toevoeging.
 

Optimalisatie van de processen


Profielnorm heeft het hele proces voor uw nieuwe entresolvloer in eigen hand. Van persoonlijk advies tot en met de professionele montage regelen wij alles voor u. Momenteel beschikt Profielnorm over 2 locaties, met fabrieken, in Tholen, Zeeland. Wij doen er alles aan om de processen verder te optimaliseren. Onlangs hebben wij een volautomatische poedercoatlijn geïnstalleerd in de fabriek aan de Energieweg in Tholen. Dankzij deze nieuwe coatlijn hebben wij nu ook het proces van coating in eigen hand en kunnen wij het productieproces versnellen.
 

Unieke en intern ontwikkelde configurator


De PRN-Group is een internationale organisatie waar verschillende ondernemingen onder vallen. Een van deze ondernemingen is ProAutNorm, gespecialiseerd in het ontwikkelen van software op maat voor procesautomatisering. De systemen die wij gebruiken zijn uniek en intern ontwikkeld, neem bijvoorbeeld de configurator die wij gebruiken voor onze offerte aanvragen. Dag in, dag uit wordt er gewerkt aan verbeteringen en optimalisaties om u optimaal te kunnen voorzien in uw behoeften.

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op